Lenyűgöző világkörüli utazás luxus magánrepülővel

A Safrans du Monde francia utazási iroda ötcsillagos repülő szállodává alakított át egy Airbus A340-est.

Luxus repülőgép belső tér

A világ lenyűgöző látványosságai szerepelnek annak a 22 napos, világkörüli, luxusrepülőútnak a megállói között, amelyet a francia Safrans du Mondecég szervez idén októberre. Az árak 68 ezer eurótól indulnak.

Illusztráció: Safrans du Monde


Az exkluzív magánrepülőgépes utazásokra szakosodott francia Safrans du Monde cég meghirdette 22 napos (2023. október 24. és november 14. közötti) világkörüli útját, amelyet Jules Verne 150 évvel ezelőtt kiadott, 80 nap alatt a Föld körül című regénye ihletett. A kilenc megálló a világ csodái közé tartozik: a Húsvét-sziget, Francia Polinézia, Rio de Janeiro, Machu Picchu, Angkorvat, Petra, a Tádzs Mahal, Sydney, valamint Párizs, ahol ez a felhőkön átívelő körutazás kezdődik és végződik.

A Safrans du Monde bejelentette, hogy 2024-ben már New York is bekerül az útvonalba.

www.youtube.com

The World Tour Experience by Safrans du Monde

Az utasok szállító Airbus A340 korábban 350 személyes volt, de a Safrans du Monde által megrendelt átalakításokat követően a gép ötcsillagos repülő hotellé változott, így immár 40 utasnak jut rajta hely, valamint három pilótának, hét utaskísérőnek, egy sommelier-nek és egy séfnek. A kihajtható ülések közötti távolság 2 méter, a fürdőszobák luxus kivitelűek, és még egy társalgó is találunk, bőrkanapékkal.

A vendégek minden megállónál privát túrákon és esti programokon vehetnek részt.
AMI MÉG ÉRDEKELHET