Virgin Voyages dezvăluie noua sa navă de croazieră, „Scarlet Lady”

Nava are o mulțime de detalii și facilități pentru distracție, iar primul său drum este programat pentru luna octombrie.

A fost inițial programată să plece pe mare în 2020, dar pandemia a schimbat multe. Scarlet Lady de la Virgin Voyages este gata de prima sa călătorie – din Miami către Caraibe - pe 6 octombrie.

Foto: Virgin Voyages

După cum ne-am putea aștepta de la orice sub eticheta Virgin, Scarlet Lady, cu 2.770 de pasageri, duce luxul la un nou nivel. În loc de o strategie holistică, fiecare spațiu a fost conceput pentru a fi unic, cu propria muzică de fundal, iluminare și design. Spațiile diverse ale Scarlet Lady asigură, de asemenea, că există zone separate pentru distracție, relaxare și divertisment - și o mulțime de locuri amenajate pentru adulți, întrucât toată lumea de la bord trebuie să aibă cel puțin 18 ani.

Foto: Virgin Voyages

Așadar, la bord veți găsi primul salon de tatuaje pe mare; un magazin de discuri; o galerie comercială de lux și un teatru convertibil unic care oferă trei spectacole diferite. În spațiul spa există o zonă termală mare, diverse săli de tratament și trei centre de fitness diferite. O pistă de alergat înconjoară nava și există un studio separat care găzduiește cursuri gratuite de yoga, box și spinning.

Foto: Virgin Voyages

La bord sunt 1.400 de cabine și există 78 de apartamente spațioase. Cele mai mari sunt cele două Suite Massive de 200 de metri pătrați. Gastronomia este un alt accent major pe navă și, în loc de o sală de mese principală, există șase restaurante diferite, cu design și concept distinct. Fiecare restaurant are propriul stil cu propria bucătărie, propriul chef, manager și personal complet.

Foto: Virgin Voyages

Există, de asemenea, o punte mare în aer liber cu jacuzzi, șezlonguri și hamace și, pentru suita VIP, oaspeții au acces la Richard's Rooftop, o zonă privată lângă piscina principală, cu propriul bar și o mulțime de locuri confortabile. Scarlet Lady va avea sediul în Miami și San Juan și va naviga în principal în Caraibe. Croazierele de cinci nopți încep de la 1.925 USD/persoană pentru suitele cele mai ieftine.

AMI MÉG ÉRDEKELHET