Visezi la o nuntă la Roma? A sosit șansa ta!

Regiunea italiană Lazio plătește 2.000 de euro celor care vor să se căsătorească acolo.

Foto: Pixabay

Regiunea italiană Lazio oferă cuplurilor un stimulent de 2.000 de euro pentru a-și organiza nunta acolo în cadrul programului „Nei Lazio Con Amore. Banii pot fi cheltuiți pe organizarea nunții, inclusiv îmbrăcăminte, flori, prăjituri, fotografi sau masa festivă.

Foto: Pixabay

Lazio este regiunea capitalei Italiei, ceea ce înseamnă că, dacă ai visat mereu să te căsătorești în Roma, acum este șansa ta. Dar găsești mult mai mult în regiunea Lazio decât Orașul Etern. Lazio se bucură și de alte atracții impresionante, cum ar fi frumoasele plaje de la Marea Tireniană și monumentele antice din Cerveteri.

În ultimii doi ani, ceremoniile de nuntă din regiunea Lazio au scăzut de la 15.000 la 9.000 pe an, iar guvernul speră că acest stimulent pentru nunți va ajuta, de asemenea, la creșterea resurselor financiare în zonă.

Oferta este disponibilă atât pentru cuplurile locale, cât și pentru cele internaționale și este valabilă până pe 31 decembrie 2022. Fondul este limitat la 10 milioane de euro - deci 5.000 de cupluri vor putea beneficia de ofertă.

Video-ul programului

www.youtube.com

NEL LAZIO CON AMORE
AMI MÉG ÉRDEKELHET