Pezsgőzés luxusvonaton: a Veuve Clicquot idén már három pazar körutat kínál, három kontinensen

A Veuve Clicquot a Belmond Csoporttal együttműködve szervezte meg az elképesztőnek ígérkező utazásokat.

Fotó: Belmond

A Veuve Clicquot és a Belmond szó szerint pezsgő élményeket kínál a különleges élményekre vágyó és kifejezetten tehetős utazóknak. A LVMH globális luxuskonszernhez tartozó két márka, amely korábban már együttműködött egy Champagne-ból Velencébe tartó luxus-vonatutazás létrehozásában, most három további kalandot mutatott be a Belmond legendás szerelvényein. A Solaire Journey-nek nevezett ajánlatok három kontinensen ötvözik a vonatozás és a pezsgőzés élményét.

Fotó: Belmond

Az április 22. és 25. közötti első utazáson Szingapúrból és Malajziába jutnak majd a szerencsés utasok. A szingapúri Marina-öbölre néző kilátás mellett elfogyasztott pezsgős villásreggeli után a vendégek az Eastern & Oriental Express vonatra szállnak fel, hogy a buja, zöld dzsungelen keresztül jussanak el Penang szigetére.

Fotó: Belmond

A legfőbb élményt természetesen maga a vonatozás jelenti majd, főleg, hogy a 2024-es szezonra teljesen felújították az elegáns, faburkolatos fülkéket. A bárzongorás étkezőkocsiban világhírű séfek által készített finomságokkal párosítják a Veuve Clicquot exkluzív tételeit.

Fotó: Belmond

A Solaire Journey július 4-6. közötti második kiadása Ausztriát köti össze Franciaországgal. A pazar utazás Bécsben kezdődik két nap kultúrával és gasztronómiával, majd az utasok felszállnak a legendás Venice Simplon-Orient-Expressre, amellyel először a Veuve Clicquot otthonába, a Reims környéki híres Champagne régióba utaznak

Fotó: Belmond

A Verzy történelmi szőlőültetvényein tett látogatást követően jöhet a legfinomabb cuvée-k kóstolása. Az utazás méltó módon egy vacsorával zárul, amelyet a Michelin-csillagos Mory Sacko és Jean Imbert séfek készítenek. A szerelvény ezután a párizsi végállomáshoz viszi a vendégeket.

Fotó: Belmond

A harmadik és egyben utolsó vonatkaland kétségtelenül a legizgalmasabb.

A Veuve Clicquot első alkalommal kínál öt éjszakás expedíciót két különböző Belmond luxusvonat fedélzetén. Október 21-26. között az utasok a Hiram Bingham és az Andean Explorer szerelvényeken szelik át Perut.

Fotó: Belmond

A vendégek a nyüzsgő Cuzcóból a Szent Völgyön át az inkák földjére utaznak, felkeresve Peru ősi emlékhelyeit és olyan lélegzetelállító csodákat, mint a Machu Picchu és a Titicaca-tó. Útközben ínycsiklandó ételeket és a Veuve Clicquot pincemestere, Didier Mariotti által kiválasztott mesés pezsgőket is kóstolhatnak.

AMI MÉG ÉRDEKELHET