Sfaturi utile pentru să nu-ți pierzi valizele!

Urmează aceste sfaturi pentru a nu-ți mai face griji la aeroport.

Foto: Shutterstock


AI GIJĂ SĂ FIE DISTINCTIV!

Cele mai multe valize sunt negre sau gri, astfel că la aeroport, la preluarea bagajelor, sunt multe genți asemănătoare, greu de distins una de alta pe banda rulantă în mișcare. Cumpără niște autocolante de marcare rezistente la apă, pe care să le lipești pe partea exterioară a valizei tale. Astfel, te vei asigura că bagajul tău este unic și ușor de recunoscut.

POȚI SĂ-L ȘI ÎMBRACI!

Husele de calitate pentru valize nu numai că îți fac bagajul unic, dar îl și protejează de deteriorare și de îmbibare. Un mare avantaj este că poți comanda și una cu monogramă, astfel încât, dacă nu vrei un model viu colorat, ai doar o husă neagră cu o monogramă mare și colorată, iar valiza ta va fi ușor de recunoscut.

URMĂREȘTE-L PRIN APLICAȚIE

Foto: Shutterstock

Există o mulțime de dispozitive de urmărire de încredere din care poți alege și pe care le poți pune pur și simplu în valiză, ca să vezi unde se îndreaptă bagajul tău. Apple AirTag este o alegere bună dacă folosești un iPhone sau un iPad: cu aplicația Find Me, poți găsi cu ușurință orice lucru care are un AirTag pe sau în el. Dispozitivul de urmărire Tile Pro, care se află pe piață de 10 ani, este compatibil cu sistemele Android, este rezistent la apă și, la fel ca AirTag, oferă o durată de viață a bateriei de un an, după care aceasta poate fi înlocuită cu ușurință. Acest tracker este compatibil cu toate sistemele de operare, precum și cu Amazon Alexa, Siri, Hey Google și Smart Home.

AMI MÉG ÉRDEKELHET