Croazieră excepțională: 37 de țări într-o călătorie de 156 de zile

Aventura epică se va desfășura în 2025 și devine disponibilă pentru rezervare pe 10 noiembrie.

Foto: Azamara

Compania Azamara le oferă călătorilor șansa de a vizita zeci de țări de pe glob, fără a fi nevoie să despacheteze mai mult de o dată în noua sa croazieră World Voyage pentru 2025. Aceasta este oferită după ce un sejur similar (tot de 155 nopți, dar în 40 de țări) pentru 2024 a fost deja epuizat.

Foto: Azamara

Croaziera World Voyage a companiei Azarama, programată pentru 2025, va pleca din San Diego, iar sejurul se va încheia la Southampton, Regatul Unit, oprindu-se într-un total de 37 de țări. Croaziera va avea peste 155 de nopți și include 46 de opriri seara târziu sau peste noapte pentru a aprecia cu adevărat atmosfera unei destinații. Cu o flotă de patru nave relativ mici, compania Azamara permite călătorilor să ajungă atât la porturi importante din întreaga lume, cât și la destinații mai mici, ascunse.

Foto: Azamara

Aceasta va fi a doua croazieră World Voyage cu nava Azamara Onward, care a fost lansată în mai 2022 și poate acomoda peste 680 de persoane. Pe lista destinațiilor itinerariului din 2025 se află Hawaii, Tonga, Australia, Noua Zeelandă, Indonezia sau Thailanda, iar croaziera va include, de asemenea, 13 evenimente gratuite la sol, precum vizitarea celui mai mare templu budist din lume din Indonezia sau opriri în Bali ori la Bangkok.

AMI MÉG ÉRDEKELHET