10 obiecte pe care le putem lua din avion

Nu ne este permis să luăm cu noi toate obiectele pe care le-am vrea din avion, așa că haideți să vedem ce obiecte pot fi păstrate și care nu.

Foto: Getty Images

1. Consumabile igienice

Din cauza pandemiei, tot mai multe companii aeriene dau cadou călătorilor mască de unică folosință și un mic pachet cu dezinfectant pentru mâini, dar există locuri în care primim un șervețel umed ambalat individual. Acestea, desigur, pot fi utilizate, ba chiar toată lumea se așteaptă să le folosiți cât timp sunteți în avion, dar pot fi luate și la coborâre.

2. Mască pentru ochi

Mulți reușesc să doarmă în avion, foarte mulți însă nu pot face asta nici cu mască pentru ochi și dopuri pentru urechi. Deși măștile pentru ochi din material textil ar putea fi dezinfectate prin spălare, mai degrabă acestea sunt lăsate pasagerilor, fiind fabricate din material sintetic care nu poate fi spălat la temperaturi ridicate.

3. Șosete

O șosetă moale și călduroasă poate fi binevenită în avion unde este aer rece, iar pe unele zboruri nici nu avem voie să călătorim desculți, în papuci sau sandale. Șosetele sunt, de asemenea, un plus al companiilor aeriene care ne plac, dar nu știm niciodată dacă este cazul să le returnăm sau nu. Nu sunt distribuite altcuiva după noi, deci putem să le păstrăm. Cine ar dori să poarte o șosetă folosită de altcineva, chiar și după ce a fost spălată?

4. Dopuri pentru urechi

Un dop pentru urechi ne poate salva viața atunci când călătorim, de exemplu, 12 ore într-un avion cu mult zgomot. Fie că avem prin preajmă bebeluși mofturoși sau un grup care merge la petrecerea burlacilor, dacă folosim dopurile călătoria devine imediat mai relaxantă. Nu pe toate zborurile se împart dopuri de urechi, dar acolo unde sunt oferite, nu sunt cerute înapoi, așa că le puteți pune în geantă și folosi în următorul avion zgomotos.

5. Revista de la bord

Foto: 123rf

Nu este nicio problemă dacă n-ai reușit să citești până la capăt cele mai bune articole din revista de la bord! Ea există acolo pentru a fi luată cu tine și a fi citită, fiind o bună reclamă pentru compania aeriană. Interesul lor este ca revista realizată în scop de marketing să fie citită de cât mai mulți oameni, și poate fi pusă una nouă pentru următorii pasageri.

6. Resturi

Alimentele, felurile crude și decongelate trebuie lăsate în avion, pentru că pot crea probeleme la controlul vamal, dar puteți lua cu voi fără ezitare gustările ambalate, sandwichurile, biscuții, prăjiturile, pentru că s-ar putea să aveți parte de o lungă așteptare până la următorul zbor.

7. Pijama

Pijamalele sunt privilegiul călătorilor de la clasa întâi la multe companii aeriene, iar pasagerii le pot lua cu ei, deoarece nu mai pot fi reciclate.

8. Geantă cosmetică

Geanta primită cadou la bord ascunde mici cosmetice: gel de duș, săpun, pastă de dinți, periuță de dinți, soluție de spălare a feței. Datorită dimensiunilor reduse, se poate trece cu ele prin controlul de securitate al aeroporturilor, astfel încât poate fi luată cu noi – evident că poate fi perfectă pentru următoarea călătorie.

9. Papuci

La zborurile lungi, pasagerilor li se oferă adesea papuci pentru a se descălța. Merită să scăpăm de pantofi în timpul curselor mai lungi de câteva ore, deoarece în aer circulația sângelui este mai dificilă, iar picioarele și gleznele se pot umfla în încălțămintea strânsă. Iar dacă am folosit deja acești papuci confortabili, îi putem lua cu noi, pentru că nimeni nu se obosește să îi dezinfecteze sau recicleze în aeroporturi.

10. Pungă igienică

Este de la sine înțeles că pasagerii pot lua cu ei aceste pungi, deoarece ar putea avea nevoie de ele în orice moment al călătoriei sau vacanței.

+ 6 lucruri care trebuie lăsate în avion:

Dacă vrei să călătorești și altă dată cu aceeași companie aeriană, într-un mod confortabil și printre echipamente de calitate, atunci nu lua cu tine ca suvenir următoarele accesorii de zbor.Pătură

  • Pătură
  • Pernă
  • Lenjerie de pat
  • Vestă de salvare
  • Instrucțiuni de siguranță
  • Măști de oxigen



AMI MÉG ÉRDEKELHET