Roger Federer și Trevor Noah au călătorit cu trenul prin Elveția – iar acum și tu poți să câștigi o excursie

Duo-ul organizează un concurs pentru ca un aplicant norocos să câștige o călătorie cu trenul prin Elveția ca și cadou gratuit.

Foto: sbb.ch

Oficiul de Turism din Elveția a dezvăluit un proiect realizat cu ajutorul celor doi cei mai cunoscuți cetățeni care au cetățenie dublă elvețiano-sud-africană din lume. Este vorba de vedeta tenisului mondial, Roger Federer și fostul prezentator al emisiunii "The Daily Show", comediantul Trevor Noah. Duo-ul a prezentat într-un filmuleț haios renumitul sistem de căi ferate din Elveția. Mai mult, cei doi au și pornit o promoție online de tip „giveaway”, premiul fiind o călătorie cu trenul prin Elveția – un cadou gratuit de vis!

www.youtube.com

Grand Train Tour of Switzerland: The ride of a lifetime | Switzerland Tourism

În video-ul disponibil pe YouTube, cei doi se urcă accidental la bordul trenului Goldenpass Express dintre Montreux și Interlaken. Este o călătorie pe care fanii o pot câștiga, de asemenea, atâta timp cât sunt foarte atenți la videoclip. „În film, Roger Federer și Trevor Noah trăiesc o călătorie incredibilă cu trenul. Ei sunt foarte entuziasmați să pornească din nou la drum imediat. Dar încotro?", a scris Oficiul de Turism din Elvețiape pagina cadoului gratuit. După ce urmărești videoclipul și îți dai seama de răspuns, tot ce trebuie să faci pentru a participa la promoția „The Grand Train Tour of Switzerland” este să introduci până la 30 aprilie aici destinația corectă, împreună cu informațiile tale personale.

Foto: sbb.ch

Câștigătorul va primi două bilete pentru o excursie The Classic Jungfrau de opt zile, care include mai multe călătorii cu trenuri celebre, precum și cazare la un hotel de cinci stele în noaptea dinaintea plecării. Călătoria dus-întors în Elveția va fi asigurată cu zboruri Swiss Air.

Valoarea totală a cadoului gratuit va fi de circa 15.000 de franci elvețieni.

Călătoria îi va purta pe cei norocoși prin toată țara, orice destinație servind drept punct de plecare. De exemplu, ei pot urca la bordul trenului în Zurich, se pot îndrepta spre Lucerna pentru a vedea minunatul lac, pot continua spre satul de munte Interlaken, pot continua spre Montreux la Lacul Geneva, pot vedea Matterhorn în Zermatt și multe altele. Ești gata să-ți revendici locul în tren? Participă la concurs pe MySwitzerland.com!

AMI MÉG ÉRDEKELHET