Campania „Oradea cu drag”: beneficii pentru turiștii care vizitează orașul

Pentru al patrulea an consecutiv, Oradea își va întâmpina turiștii cu o serie de beneficii și gratuități.

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage), instituțiile muzeale din oraș și unitățile din industria ospitalității, reia campania „Oradea cu drag”, începând cu data de 1 martie 2023.

Campania „Oradea cu drag" Ediția a IV-a, se va lansa pe 1 martie și va fi valabilă până pe 31 decembrie 2023. Prin intermediul campaniei, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare din Oradea pentru minimum 2 (două) nopți consecutive se vor putea bucura și anul acesta de mai multe beneficii. Printre acestea se regăsesc următoarele:

  • Acces gratuit la obiectivele turistice din administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage): Turnul Primăriei Oradea, Casa Darvas-La Roche, Templul Francmasoneriei Oradea, Sinagoga Neologă Sion, Sinagoga Aachvas Rein - Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea
  • Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal: Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea din Cetatea Oradea, Muzeul Memorial Aurel Lazăr, Muzeul Memorial Ady Endre, Muzeul Memorial Iosif Vulcan
  • Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL)
  • Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere din Oradea

Foto: Unsplash

Înregistrarea turiștilor, generarea codurilor de gratuități și comunicarea dintre partenerii campaniei se vor realiza prin intermediul website-ului www.oradealifenouveau.ro. Odată ce turistul este înregistrat în sistem, acesta va primi un mesaj care conține codul unic și un cod QR. În baza acestui cod unic, vizitatorii orașului vor avea acces la toate beneficiile campaniei.

Printre rezultatele ediției din 2022, derulate în perioada 15 aprilie-31 decembrie se numără: 19 unități de cazare partenere, 3.013 turiști înregistrați și 5.262 de gratuități oferite în cadrul secțiilor muzeale partenere.

AMI MÉG ÉRDEKELHET