Dacia Jogger a fost transformată într-un vehicul de camping

Prețul de bază al Dacia Jogger de la Camperiz este de 23.295 euro.

Foto: Camperiz

Campingul este tot mai popular, dar ce pot face cei care nu își permit autorulotele extrem de scumpe? În ajutorul lor a venit firma spaniolă Camperiz, care se ocupă cu transformarea mașinilor de serie.

Foto: Camperiz

Era doar o chestiune de timp până când compania spaniolă Camperiz, specializată în conversia modelelor de serie, să producă o versiune camper bazată pe Dacia Jogger. Excelentă pentru călătoriile de weekend, în exterior vehiculul modificat diferă de modelul de bază doar prin portbagajul de acoperiș opțional. Spațiul suplimentar de depozitare este însă necesar, deoarece interiorul a fost transformat complet. În portbagaj a fost instalată o mini bucătărie – cu robinet, aragaz, rezervor de apă de 12 litri și frigider de 15 litri.

Curentul este asigurat de o baterie suplimentară de 100 Ah, iar dispozitivele electrice pot fi conectate la o priză de 12 volți sau la unul dintre cele două porturi USB. Patul poate fi făcut prin rabatarea banchetei din spate și adăugarea unei saltele suplimentare. Camperiz oferă și alte accesorii: de exemplu, un acoperiș de cort, încălzire staționară sau suport pentru biciclete, schiuri sau plăci de surf. Motorul de 99 CP funcționează pe benzină sau GPL.

AMI MÉG ÉRDEKELHET