Dacia Dokker transformată în camper

Monovolumul transformat în autorulotă versatilă: aceasta este oferta Camperiz.

Campingul este tot mai popular, dar ce pot face cei care nu își permit autorulotele extrem de scumpe? În ajutorul lor a venit firma spaniolă Camperiz, care se ocupă cu transformarea mașinilor de serie.

Ultima lor lucrare se bazează pe modelul Dacia Dokker: pachetul de bază costă cu puțin peste 5.000 de euro, așa că prețul total al Daciei transformată într-un model de camping abia depășește 20 de mii de euro. Adică este mult mai ieftină decât camperele de uzină modificate din monovolumele compacte concurente. Pentru acești bani, clientul primește o minibucătărie încorporată în portbagaj cu robinet de apă și aragaz, un rezervor de apă de 25 de litri și un frigider de 30 de litri. Patul pliant are 120 x 190 centimetri.

Alimentarea cu curent este asigurată de a doua baterie de 95 Ah, dispozitivele electrice pot fi conectate la o priză de 12 volți sau la unul dintre cele două porturi USB. Dacă dorim și mai mult confort, putem echipa mașina cu accesorii opționale suplimentare: printer altele toaletă mobilă, cort pe acoperiș, încălzitor de parcare, suport pentru bicicletă sau placă de surf și o saltea pentru copii pe scaunele din față.

Galerie foto






AMI MÉG ÉRDEKELHET