Primul trailer pentru viitorul documentar despre Anthony Bourdain

La aproape trei ani de la moartea sa, moștenirea lui Anthony Bourdain continuă să crească.


Foto: littleisland.org

Autorul și personalitatea de televiziune de renume mondial fac obiectul viitorului documentar Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain, care va ajunge în cinematografele din Statele Unite pe 16 iulie.

Focus Films a lansat primul trailer al documentarului regizat de Morgan Neville, câștigător al Premiului Oscar – „o privire intimă, în culise, a modului în care un bucătar anonim a devenit un simbol cultural de renume mondial".

Foto: flickr

Documentarul a fost anunțat pentru prima dată în 2019. La acea vreme, regizorul a declarat: „Anthony Bourdain a făcut mai mult pentru a ne ajuta să ne înțelegem reciproc decât aproape oricine din istoria televiziunii. El s-a conectat cu oamenii nu în ciuda defectelor sale, ci pentru că era unul dintre ei. A avut ocazia de a-și spune povestea și a făcut-o într-un mod uimitor."

Filmul include înregistrări nevăzute până acum din culisele diferitelor emisiuni ale lui Bourdain, precum și interviuri cu prietenii și colegii săi. Bourdain, care a s-a sinucis la vârsta de 61 de ani, în 2018, a atins statutul de vedetă prin succesul cărţii sale culinare din 2000, „Kitchen Confidential".

www.youtube.com

ROADRUNNER: A Film About Anthony Bourdain - Official Trailer [HD] - In Theaters July 16
AMI MÉG ÉRDEKELHET