Három az egyben, Cegléden – fürdő, csúszdapark és wellnesshotel

Magyarország termálvíz-nagyhatalomnak számít – a wellness-szolgáltatásokat nyújtó fürdőkomplexumok között ott találjuk a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontot is.

Fotó: cegledfurdo.hu

A Budapesttől 70 kilométerre fekvő Ceglédet nem ölelik körül hegyek, nem lehet csúcsokat megmászni, és síelni sem – annál inkább élvezni a ceglédi gyógyvíz áldásos hatását, a jó borokat és a hagyományos magyar konyha különlegességeit!.

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

Fotó: cegledfurdo.hu

Az 1000 méteres mélységből feltörő, 54 °C-os termálvíz kiváló reumatikus és mozgásszerviproblémák kezelésére. A ceglédi fürdő 2003 óta üzemel, a többszintes fedett épület egész éves nyitvatartással működik. A vendégeket ülő- és élménymedencék, gyermekmedence, gyógytorna medence, tangentor-kádak, súlyfürdő, tornaterem, gyógy- és wellness masszázs, fizikoterápiás kezelések és szauna várja. A nyári szezonban a gazdagon felszerelt élménymedence a legnépszerűbb a vendégek körében, de úszómedence és egy gyermekmedence is üzemel a hatalmas, szépen gondozott parkban. Itt kaptak helyet a sportpályák, valamint a gyerekek számára kialakított játszóterek is.

Aqua Centrum Csúszdapark

Fotó: Aqua Centrum Csúszdapark

Az Aqua Centrum Csúszdapark 2005-ben nyitotta meg a kapuit. Egy középkori vár hangulatát idézi, tele játékos, mesés elemekkel. Felhőtlen szórakozást ígér a „Gyermeksziget”, ahol sárkánycsúszda is várja a lurkókat. A felnőtt látogatóknak a vadfolyó- és a csőcsúszdák, zárt és nyitott, valamint a hullámcsúszdák lehetnek vonzók. A családi programokat és élményeket a 4 sávos családi csúszda és a lassú folyó biztosítja. Akinek pedig még mindig kevés volt az adrenalinból, próbálja ki az Aqua Centrum legérdekesebb extrém attrakcióját, az ingacsúszdát!

Hotel Aquarell 

Fotó: Hotel Aquarell

A fürdő közvetlen szomszédságában található négycsillagos Hotel Aquarell már megjelenésében is harmóniát és nyugalmat áraszt. Az élménymedencékben, szaunában, pezsgőfürdőben megismerkedhetnek a különböző masszázsokkal és meggyőződhetnek mindezek kedvező hatásairól. A gyermekek a játszóházban úgy érezhetik magukat, mint csodaországban, ahol játékokkal, foglalkoztatókkal, társasjátékokkal és animációs programokkal várják őket. Akik pedig a házikedvencüket sem szeretnék otthon hagyni, azoknak jó hír, hogy a szállodába kistestű kutya és cica is bevihető.

AMI MÉG ÉRDEKELHET