Este un hotel mai bun pentru că este deținut de o vedetă?

De la Londra la New York și până în Caraibe, îți prezentăm hotelurile celebrităților.

Ilustrație: The Greenwich Hotel

Multe dintre vedetele din showbiz și-au investit banii în hoteluri. Aruncă o privire în hotelurile lui Mick Jagger, Robert de Niro, Richard Gere, Liz Hurley și ale trupei U2!

​Vila Stargroves – Mick Jagger

Foto: caribbeancollection.com

Una dintre proprietățile liderului Rolling Stones se află pe insula Mustique din Caraibe – oricine o poate închiria dacă portofelul îi permite. Construită în anii 1930, Vila Stargroves este formată din șapte pavilioane separate, conectate prin mici poteci și terase cu vedere incredibilă la Oceanul Atlantic. Vila tropicală a lui Mick Jagger poate găzdui până la 10 oaspeți în același timp, iar prețurile pornesc de la 2.500 de dolari de persoană pe noapte.

The Greenwich Hotel – Robert De Niro

Foto: The Greenwich Hotel

Robert de Niro este un bun om de afaceri, deține mai multe restaurante cool și un hotel. Actorul a cumpărat hotelul din Greenwich Village, Manhattan, înainte ca el și partenerii săi să înceapă să construiască lanțul Nobu. Pe lângă cele 88 de camere de lux decorate cu stil, ceea ce face ca The Greenwich Hotel să fie special este Shibui Spa, o replică exactă a unei clădiri japoneze autentice vechi de 250 de ani.

The Bedford Post Inn – Richard Gere

Foto: Facebook

Hanul cu opt camere din orășelul romantic Bedford, statul New York, a fost cumpărat de Richard Gere și partenerul său de afaceri în 2007. De atunci, Bedford Post Inn a devenit un refugiu spa de lux pentru vedetele de la Hollywood – actorul a construit chiar și un studio de yoga pe proprietatea de 14 acri.

Nr. 11 Cadogan Gardens – Elizabeth Hurley

Foto: No. 11 Cadogan Gardens

Hotelul lui Elizabeth Hurley este situat pe Sloane Street, în inima cartierului Chelsea din Londra. Construit de lordul Chelsea la sfârșitul secolului al XIX-lea, conacul a fost complet renovat de Liz Hurley în 2016, hotelul No. 11 Cadogan Gardens oferind acum 54 de camere, inclusiv 19 apartamente, pentru oaspeții săi bogați. Hotelul găzduiește, de asemenea, restaurantul fine dining Tartufo.

The Clarence Hotel – U2

Foto: The Clarence Hotel

The Clarence Hotel a fost cumpărat de membrii trupei U2 în 1992 și este acum unul dintre cele mai populare hoteluri din Dublin. Hotelul tip boutique cu 49 de camere a fost construit în anii 1930, iar decorul actual reflectă atmosfera din acea perioadă. Barul de cocktailuri al hotelului este excelent, dar nu trebuie să mergeți prea departe pentru a bea ceva, deoarece The Clarence Hotel este situat lângă faimosul cartier de divertisment Temple Bar.

AMI MÉG ÉRDEKELHET