Top 5 al destinațiilor la care visează majoritatea oamenilor!

Cercetările efectuate de compania de vacanțe de lux Kuoni dezvăluie care sunt destinațiile și activitățile favorite din lume.

Ilustrație: Shutterstock

Experții de la agenția de turism britanică Kuoni au vrut să afle care sunt destinațiile la care visează (și) clienții lor, așa că au adunat locurile și experiențele care se află pe lista de dorințe a majorității călătorilor.


5. Statuia Libertății

Foto: Unsplash

Emblematicul punct de reper al New York-ului a fost prezentat în atât de multe filme, seriale TV și cărți, încât nu este de mirare că majoritatea oamenilor s-au gândit la ideea de a urca în vârful Statuii Libertății. Înainte de a pleca, merită să te antrenezi puțin, deoarece până la vârful monumentului ajungi pe 350 de trepte.

4. Bora Bora

Foto: Shutterstock

Această mică insulă care aparține Franței este situată în mijlocul Oceanului Pacific, între America de Sud și Australia. Apele sale cristaline și frumoasele plaje cu nisip sunt motivul pentru care atât de mulți oameni râvnesc la această insulă: este considerată de unii cel mai frumos loc din lume. Datorită locației sale unice, te poți bucura de Muntele Otemanu, de lagunele turcoaz din jur și de insulele din apropiere, toate în același timp.

3. Mona Lisa 

Foto: Unsplash

Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci este una dintre cele mai recunoscute picturi din lume, care se află pe pereții muzeului Louvre din Paris. Aproximativ 7,5 milioane de oameni vizitează muzeul în fiecare an pentru a vedea pictura. Dar pentru a intra cu succes în Luvru, este recomandat să cumperi bilete cu mult timp înainte. Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționezi să călătorești la Paris în timpul perioadei de vârf, când biletele sunt mai solicitate.

2. Cascada Niagara

Foto: Shutterstock

Pe locul al doilea pe lista internațională a destinațiilor de vis se află Cascada Niagara, care se revarsă în grabă la granița dintre Canada și Statele Unite. Pentru a simți gustul apei, trebuie să plătești o croazieră până la baza cascadei.

1. Maldive

Foto: Unsplash

Cel mai dorit loc de vizitat sunt insulele Maldive, la sud de India. Desigur, cine nu adoră să facă plajă pe plaje de nisip, să înoate în apele tropicale albastre și să privească cele mai frumoase apusuri de soare? De asemenea, merită să încerci să faci scufundări în Maldive, deoarece nu numai oamenii, ci și o mulțime de pești și viețuitoare marine cred că arhipelagul este cel mai bun loc din lume pentru așa ceva.

AMI MÉG ÉRDEKELHET