A Redditen derült ki, hova szeretnek utazni a milliárdosok

Minden pénzt megér nekik egy-egy különleges hotel.

Fotó: Shutterstuck


A Daily Mail fedezte fel a gazdag utazók különleges Reddit-fórumát, amelyen azok cserélnek véleményt, akik könnyedén kifizetnek akár komolyabb összegeket egy minőségi nyaralásért és szállásért. Itt került szóba, hogy ki hova is szokott utazni a tehetős turisták közül, akik – mint kiderült – leginkább az alig ismert, rejtett hoteleket kedvelik.

A legtöbb lájkot a The Bodrum Edition szálloda kapta, amelynek vendégei látványmedencével ellátott privát villák nyugalmát élvezhetik. A luxusszállodában wellness-szolgáltatások sora biztosítja az ellazulást, és az étkezésről is nagyszerű étterem biztosítja.

Fotó: The Bodrum Edition

The Bodrum Edition, Törökország


„Elképesztő kiszolgálás. A testvérem a tengerparton egy kicsit vizes lett az eső miatt, ekkor a szálloda strandigazgatója a homokos strandon átrohanva magával hozott pár esernyőt tartó alkalmazottat, majd egyenesen a liftig kísért minket. Ezt követően az étteremben a legjobb asztalhoz ültették, majd nagy elnézések közepette az egész vacsora árát kifizették” – írta az egyik vendég.

Fotó: NIHI Sumba

NIHI Sumba, Indonézia


Sokan voksoltak a thaiföldi dzsungel közepén rejtőző Six Senses Yao Noi-ra is, ahol a jóga, masszázs és különböző kezelések mellett szépészeti szolgáltatásokra is be lehet fizetni. Szintén megemlítették az indonéziai NIHI Sumbát, amelynél az érintetlen természet, a vadon élő lovak látványa a legfőbb érv.

Fotó: Montage Healdsburg

Montage Healdsburg, Egyesült Államok

A Hawaii-hoz tartozó Lanai szigeten található a Sensei at Lana’i, amely az egyik kommentelő véleménye szerint „tökéletes egyensúlyt teremt a kalandozás és a pihenés között”, olyan különlegességeket kínálva fürdőrészlegében, mint az “esőerdő fürdő” vagy a japán jacuzzi. A kontinentális Amerika egy kaliforniai helyszínnel, Montage Healdsburg szőlősök között fekvő luxusvilláival került az említések közé, ahol a már megszokott wellness és gasztronómiai szolgáltatások mellett is csillagnéző túrára is befizethetnek a tehetős vendégek.

AMI MÉG ÉRDEKELHET