Cazare incredibilă – cabină de lux care „atârnă” pe o stâncă, oferind o priveliște uimitoare

Tu l-ai încerca? Bolder Star Lodges din Norvegia sunt disponibile spre închiriere și costă de la aproximativ 450 EUR pe noapte.

Renumita firmă de arhitectură Snøhettași-a unit forțele cu compania de articole de casă Vipp pentru a crea o colecție de cabane de vacanță de lux. Situate deasupra unui fiord din zona rurală a Norvegiei, locuințele compacte dispun de geamuri generoase, concepute pentru a-i face pe vizitatori să se simtă ca și cum ar pluti pe marginea stâncii.

Foto: The Bolder

Proiectul Bolder Star Lodges este format din patru cabane, care sunt ridicate deasupra solului pe piloni de beton. Exterioarele lor constă în forme asimetrice și vin finisate în lemn de cedru roșu netratat, a cărui culoare se va modifica natural în timp și va deveni gri, favorizând integrarea construcțiilor în peisajul stâncos din Lysefjorden, pe coasta de vest a Norvegiei. Fiecare cabană cu o suprafață de 38 metri pătrați poate fi accesată printr-un pod din oțel.

Foto: The Bolder

Dispunerea interioară este atipică, poziționând bucătăria și zona de luat masa la etaj, în timp ce la parter se află un pat cu vedere la peisaj, precum și o baie. Materialele de calitate superioară, precum stejarul, marmura și pielea, contrastează cu podeaua din beton brut de la nivelul inferior. Snøhetta s-a gândit, de asemenea, la impactul proiectului asupra împrejurimilor sale, astfel copacii și granitul din pământ care au trebuit să fie îndepărtați au fost reutilizați pentru construcție.

Foto: The Bolder

Cabanele sunt conectate la rețeaua electrică, dar apa provine în mod natural de la un izvor din apropiere, fiind filtrată printr-un sistem de tratare a apei. Prețul pentru o noapte a superbelor cabane cu priveliște uimitoare pornește de la 4.900 de coroane norvegiene, adică circa 450 euro.

Galerie foto

Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


Foto: The Bolder


AMI MÉG ÉRDEKELHET