Nu depinde de rețeaua de energie electrică – noua rulotă de la Living Vehicle

Compania americană de rulote de lux Living Vehicle (LV) și-a lansat noul model pentru anul 2022, care este mai asemănător cu o reședință de lux decât cu o rulotă pentru călătorii.

Depășește cu mult calitățile predecesorilor săi – noul camper are inclusiv un sistem de panouri solare moderne cu stocare suplimentară de energie. Combinând o caroserie 100% din aluminiu, interioare elegante și tehnologie autosustenabilă, rulota este concepută pentru a oferi proprietarilor libertatea absolută, fără să depindă de limitările rețelei electrice.

Foto: Living Vehicle

Datorită tehnologiei inovatoare, rulota nu trebuie să fie conectată la rețelele din locurile de campare. De asemenea, este construită din materiale ultra-rezistente, folosite în industria maritimă și aeronautică. Cu aproximativ 22 mp de spațiu interior, camperul este dotat cu o bucătărie în stil rezidențial, un dormitor matrimonial și o baie în stil spa, în timp ce ferestrele sale supradimensionate, luminatoarele și ușile glisante din sticlă estompează granița dintre interior și exterior.

Foto: Living Vehicle

Caracteristica cheie a rulotei LV 2022 este independența energetică, cu o serie de resurse de generare a energiei la bord, care permit echipamentelor să funcționeze în afara rețelei. Când apar condiții solare adecvate, rulota poate fi alimentată cu energie la nesfârșit. Între timp, vehiculul are suficientă putere pentru a încărca aparatura electrică utilizând o stație integrată. Pentru a maximiza timpul în afara rețelei, casa de lux este complet autonomă - are 378 litri de apă proaspătă, un rezervor de 36 kg de gaz propan și o toaletă de compost care revoluționează complet sistemul de gestionare a apelor uzate.

Foto: Living Vehicle

Atributele suplimentare ale autovehiculului includ o caroserie din aluminiu anodizat extrem de durabil, care este de trei ori mai rezistent decât aluminiul standard, ce nu face așchii, nu se decojește și nu se descuamează. În ceea ce privește interiorul, spațiul încorporează o sală media cu un home theater privat, un dormitor care se transformă într-un birou, o baie în stil spa cu un cap de duș cu efect de ploaie, împreună cu o punte de coborâre și ridicare automată.

Foto: Living Vehicle

Momentul pentru cel mai recent model al companiei nu ar putea fi mai bun, oamenii dorind să continue să lucreze și să trăiască într-un mod mai flexibil după pandemie. Living Vehicle oferă soluția supremă pentru a renunța la existența unei singure cabine care este aceeași pentru birou sau aventură pe drum. Toate astea nu vin ieftin – prețul de pornire este de 250.000 USD.

AMI MÉG ÉRDEKELHET