Hasznos tanácsok, hogy ne veszítsd el a poggyászodat!

Fogadd meg a tippeket, hogy ne izgulj többet a repülőtéren.

Fotó: Shutterstock


TEDD EGYEDIVÉ!

A legtöbb bőrönd fekete vagy szürke, így aztán a repülőtéri csomagkiadó számos hasonló poggyásszal van tele, amit nehéz megkülönböztetni egymástól a mozgó szalagon. Szerezz be néhány vízálló, strapabíró jelölőmatricát, amivel teleragaszthatod a bőrönd külső részét. Így biztosan egyedi és jól felismerhető lesz a poggyászod.

ÖLTÖZTESD FEL!

A minőségi bőröndvédő huzatok nemcsak egyedivé teszik a táskánkat, de meg is védik a sérüléstől és beázástól is. Nagy előnyük, hogy monogramosat is tudsz rendelni, így, ha nem szeretnél feltűnően színes mintát, akkor elég, ha csináltatsz egy fekete huzatot nagy, színes monogrammal, máris könnyen beazonosítható lesz a bőrönd.

KÖVESD APPON!

Fotó: Shutterstock

Ma már rengeteg megbízható nyomkövető közül választhatsz, amit csak beteszel a bőröndbe és láthatod, merre jár a poggyászod. Az Apple AirTag jó választás, ha iPhone vagy iPad készüléket használsz: a Find Me alkalmazással könnyen megtalálhatsz bármit, amin vagy amiben rajta van a nyomkövető AirTag. A 10 éve a piacon lévő Tile Pro nyomkövető az androidos készülékekkel is kompatibilis, ráadásul vízálló, és az AirTaghez hasonlóan szintén egyéves akkumulátor-élettartamot kínál, ami után az akksi egyszerűen cserélhető. Ez a nyomkövető kompatibilis az összes operációs rendszerrel, valamint az Amazon Alexával, a Sirivel, a Hey Google-lal és a Smart Home-mal is.

AMI MÉG ÉRDEKELHET