Rulota Mink: design funcțional pentru patru anotimpuri

Cererea în creștere pentru rulote a stimulat și compania Mink: producătorul islandeza reîmprospătat unul dintre modelele lui de succes, Sports Camper-ul ușor și ecologic.

Foto: Mink


Rulota în formă de picătură este un nou exemplu excelent al puritanismului scandinav și designului funcțional. Datorită structurii aerodinamice, cântărește doar 490 kg, putând fi remorcată chiar și cu un vehicul electric, fără a influența semnificativ autonomia, iar centrul de greutate scăzut și garda la sol de 33 cm asigură stabilitate pe orice teren.

Foto: Mink

În interiorul spațios se găsește o saltea dublă (140x200cm), iar acoperișul panoramic și ferestrele circulare de pe ușile laterale oferă suficientă lumină. Noaptea, Mink 2.0 Sports Camper este iluminată de o lampă de acoperiș cu tehnologie LED, în timp ce pentru distracție există 4 conexiuni USB – opțional rulota poate fi echipată și cu panou solar. Patul mai mic (140x50 cm) încorporat între pereții laterali este potrivit pentru copii, dar poate fi și îndepărtat, iar datorită înălțimii sale reglabile, poate fi folosit și ca raft. Pereții groși de 30 mm realizați din plastic de calitate au primit o izolație de 19 mm, combinată cu sistem de încălzire Webasto, așa că nici temperatura de sub 0 grade nu ne poate ține departe de excursii.

Galerie foto:

Foto: Mink


Foto: Mink




AMI MÉG ÉRDEKELHET