Placă de surf pe un scuter? BMW a spus da provocării!

BMW a prezentat mijlocul de transport ideal pentru orașele de coastă – studiul CE 04 Vagabund Moto este un scuter electric cu o placă de surf ca dotare de bază.

Foto: BMW Motorrad

BMW Motorrad, divizia de motociclete a mărcii germane, a făcut echipă cu studioul de design Vagabund Moto din Austria, specializat în personalizarea vehiculelor. Rezultatul este un scuter electric BMW CE 04 exclusiv, care este la fel de util în oraș sau pe litoral.

Foto: BMW Motorrad

„Mobilitatea viitorului va fi determinată de fiecare individ în parte", spune Vagabund Moto. Urmând propriul motto, studioul de design cu sediul în Graz a adaptat scuterul electric BMW CE 04 conform propriei viziuni. Vehiculul se deosebește de versiunea standard datorită combinației de culori izbitoare de alb, verde închis, bej și negru, în timp ce dispune și de noi accesorii. Primul este o cutie de depozitare Peli, amplasată pe șa, iar al doilea este un suport special care susține o placă de surf dezvoltată de NOA special pentru acest vehicul concept.

Foto: BMW Motorrad

Potrivit BMW Motorrad, placa de surf în acest caz nu este doar un instrument sportiv, ci și „o metaforă pentru un stil de viață urban sustenabil". BMW CE 04 Vagabond Moto „combină munca, timpul liber și modul de exprimare individual, demonstrând că nu trebuie să existe o contradicție între acestea”.

Parametrii tehnici au rămas neschimbați, propulsorul electric de 42 CP accelerează scuterul de la 0 la 50 km/h în 2,6 secunde, în timp ce pachetul de baterii de 8,9 kWh asigură o autonomie maximă de 130 km.

Foto: BMW Motorrad

AMI MÉG ÉRDEKELHET