Călătorii gastronomice de acasă! Top 5 seriale de gastronomie pe Netflix!

Dacă vrei să călătorești prin lume din confortul canapelei tale, atunci urmărește aceste cinci seriale gastronomice de pe Netflix.

Foto: Netflix

Călătorie, degustare, gătit – următoarele seriale gastronomice de pe platforma de streaming Netflix se concentrează pe mâncarea bună și pe cultura care o înconjoară. Un lucru este sigur, de îndată ce vei începe să te uiți, ți se va face poftă!

​The Chef Show

www.youtube.com

The Chef Show | Official Trailer | Netflix

Vedete, mâncare bună și călătorii – combinația perfectă! Lansarea acestui serial genial a venit după înregistrările filmului de succes „The Chef”, realizat de regizorul, scenaristul și actorul Jon Favreau, cunoscut din universurile Marvel și Star Wars. În cadrul serialului, bucătarul amator Favreau și chef Roy Choi călătoresc prin SUA și explorează lumea gastronomiei alături de bucătari profesioniști și prieteni celebri.

Ugly Delicious

www.youtube.com

Ugly Delicious | Official Trailer [HD] | Netflix

Celebrul chef David Chang își duce prietenii spre Mumbai, Sydney, Istanbul și alte destinații în căutarea celor mai satisfăcătoare feluri culinare. El prezintă versiuni unice ale unor rețete celebre, în timp ce noi suntem în permanență uimiți de legăturile neașteptate dintre diferite culturi. Povești grozave despre mâncare și societate, de la perspective locale la cele globale.

Cineva să-l hrănească pe Phil

www.youtube.com

Somebody Feed Phil | Official Trailer [HD] | Netflix

Phil Rosenthal, creatorul popularului serial de comedie „Dragul de Raymond”, călătorește prin lume și se bucură de cultura și bucătăria locală din Bangkok, Lisabona, Mexico City și alte metropole și regiuni. O aventură gastronomică perfectă, condimentată cu umor.

Chef's Table

www.youtube.com

Chef's Table | Official Trailer [HD] | Netflix

În acest serial nominalizat la Emmy faci cunoștință cu bucătari-vedete, care redefinesc arta culinară cu mâncăruri inovatoare și deserturi ispititoare. În cele șase sezoane de până acum, am întâlnit 30 de chefi renumiți.

Street Food

www.youtube.com

Street Food | Official Trailer | Netflix

Serialul Netflix explorează diferite regiuni, ghidat de motto-ul: dacă vrei să mănânci ceva autentic în călătoriile tale, alege street food! Cele trei sezoane de până acum, fiecare cu câte șase episoade, ne-au purtat în Statele Unite, America Latină și Asia, spunând poveștile celor care prepară delicioasele mâncăruri de stradă cu specific național și evocând atmosfera locului.

AMI MÉG ÉRDEKELHET