A természet szeret minket! 6 szív alakú látványosság a világ minden tájáról!

A Google Earth és a drónok korában egyre több és több szívalakú szigetet, tavat, tengerszemet, sziklát találnak a szemfüles utazók és tudósok.

Fotó: Shutterstock

A természet mintha ki akarná fejezni, hogy szeret minket. A világ minden szegletében előfordulnak látványos, szív alakú képződmények!

Algarve, Portugália

Fotó: Shutterstock

Dél-Portugália egyik legnépszerűbb partja a Praia da Marinha, ahol ilyen csodaszép, színes sziklákat láthatsz, az pedig csak ráadás, hogy fentről a sziklák egy szívet formáznak.

Galešnjak, Horvátország

Fotó: Shutterstock

Galešnjak szigete Zadar közelében található, és nagyon kedvelt úti cél a szerelmespárok körében. Kezdésnek vedd szemügyre a Google Earth-ön, mert elképesztő látvány.

Preveli, Görögország

Fotó: Shutterstock

Kréta partjainál található ez a tengerben álló, szívalakú, természet faragta szobor – ha erre jársz, nem hagyhatod ki ezt a sziklát sem.

Lagh de Calvaresc, Svájc

Fotó: Shutterstock

A Lagh de Calvaresc nevű tengerszem a svájci Alpokban található, tengerszint felett 2214 méterrel. A tó a Szent Bernát-hágóban bújik meg, csakis tapasztalt hegymászóknak ajánljuk ezt az úti célt.

Great Fern Park, Új-Kaledónia

Fotó: Shutterstock

Új-Kaledónia egyik szigetén található a Great Fern Park (azaz az óriás páfrány park), amely olyan, mintha a Jurassic Park forgatási helyszínén járnánk. Az ott burjánzó trópusi esőerdő pedig olyan kedves részletek rejt, mint ez a szívalakú minizúgó.

Akumal, Mexikó

Fotó: Shutterstock

Mexikóban a Maya Riviérán, Akumalban található ez a barlang. A part nagyon kedvelt búvárparadicsom, pont az ilyen víz alatti látványosságok miatt. Ha Cancúnba utazol, mindenképp szervezz a Maya Riviérára egy kirándulást, csak 100 km-t kell megtenned.

AMI MÉG ÉRDEKELHET