Unde chiar și din robinet curge ciocolată – un hotel special din Anglia

Cu ocazia celei de a 50-a aniversări a filmului original cu titlul „Willy Wonka și fabrica de ciocolată", pe un site de rezervări pentru cazare găsim acum o cameră de hotel inspirată de film și de cartea scrisă de Roald Dahl.

Foto: Getty Images

În The Chocolate Box Hotel din Bournemouth totul este despre ciocolată.

Favoritele lui Willy Wonka au inspirat unele elemente și servicii ale hotelului, astfel încât la Hotelul The Chocolate Box putem întâlni specialități precum tapetul cu ciocolată, fântâna de ciocolată sau fondue de ciocolată cu fructe și bomboane gumate. În baie se găsesc mai multe delicatese, există dulciuri în borcane și produsele cosmetice adevărate care miros a ciocolată. Accesoriile seamănă cu jacheta purtată de Wonka, și (la cerere, pentru un cost suplimentar) cada poate fi umplută cu ciocolată lichidă.

Foto: The Chocolate Box Hotel

Când dispare șocul zahărului, ne putem relaxa pe paturi cu spumă cu memorie și așternuturi premium. La cerere, fiecare cameră este reumplută cu dulciuri la cerere, dacă se epuizează, și nici în ce privește igiena nu trebuie să ne facem griji, deoarece tapetul de ciocolată este înlocuit după fiecare oaspete.

Foto: Getty Images

Bournemouth a fost un sat pescăresc, care în jurul anului 1835 a început să se dezvolte într-o stațiune de litoral similară cu Brighton. Aerul sărat-umed de mare are un efect special de vindecare. De exemplu J. R. R. Tolkien a mers timp de 30 de ani în vacanță la hotelul Miramar din Bournemouth, unde a luat mereu aceeași cameră.

Revenind la The Chocolate Box Hotel – este situat la doar 200 de metri de plajă și la 8 kilometri de aeroport, fiind un loc ideal pentru familii și cazare pentru o scurtă vacanță de toamnă cu ciocolată.

AMI MÉG ÉRDEKELHET