Melyik a világ öt legdrágább hotelszobája? És mennyibe kerülnek?

A következő szállások között van olyan, amelyik több mint 130 000 dollárba kerül egy éjszakára...

Fotó: Facebook

New York, Genf, Las Vegas és egy... tengeralattjáró! Ezek a világ legdrágább lakosztályai!

5. Ty Warner Penthouse, Four Seasons – New York

Fotó: Four Seasons

New York egyik legmenőbb hoteljének legdrágább lakosztálya a szálloda legfelső emeletén található, a szobákból körpanorámás kilátás nyílik a metropoliszra. Az 52 emeletes szálloda penthouse-ában 50 ezer dollárt kérnek éjszakánként.

4. The Mark Penthouse, The Mark Hotel – New York

Fotó: The Mark Hotel

A negyedik legdrágább, tetőtéri luxuslakosztály szintén New Yorkban található. A Mark Hotel az Egyesült Államok legnagyobb lakosztályát kínálja éjszakánként 75 000 dollárért. Ezért az összegért öt hálószobát, hat fürdőszobát, egy hatalmas nappalit és egy nagy tetőteraszt kapunk, amely a Central Parkra néz.

3. Hotel President Wilson Royal Penthouse – Genf

Fotó: Marriott

A Marriott hálózat svájci szállodájában 76 000 dollár egy éjszaka. A királyi lakosztályból kilátás nyílik a gyönyörű Genfi-tóra és Európa legmagasabb csúcsára, a Mont Blanc-ra. A golyóálló üveggel ellátott lakosztályhoz személyi asszisztens, szakács és inas tartozik.

2. Empathy Suite, The Palms – Las Vegas

Fotó: Facebook

A közel 80 ezer dolláros szálláson pezsgőfürdő és sóbarlang is van, sőt, ha szereted a kortárs művészetet, imádnád, hogy a 850 négyzetméteres lakosztályt hat darab Damian Hurst alkotás díszíti. A szállodából ki sem kell tennünk a lábunkat, hiszen a hotel aljában egy hatalmas kaszinó kapott helyett.

1. Lover’s Deep Luxury Submarine Hotel – St. Lucia

A világ legdrágább szállásán 136 000 dollárnál is többe kerül egy éjszaka. A Karib-tengerben található St. Luciához közel kikötött hajóhotelben víz alatti élményeket ígérnek, ha kiveszed a legdrágább lakosztály. Igazából egy luxus tengeralattjáróval indulsz az óceán mélyére, ahol egész éjjel az ágyadból figyelheted a tengerben élő állatokat, miközben a kapitány és a szakács minden kívánságodat teljesíti.

AMI MÉG ÉRDEKELHET