Reduceri în caz de vreme ploioasă la un hotel de lux din Singapore

La cele mai scumpe camere, bineînțeles.


Hotelul InterContinental Singapore are o ofertă specială pentru oaspeții ale căror programe sunt perturbate de vremea ploioasă. Totuși, există mai multe condiții pentru a obține o rambursare a sejurului.

Hotelul InterContinental Singapore a venit cu o nouă ofertă pentru oaspeții săi, oferind o rambursare parțială a prețului camerei, în cadrul pachetului Rain Resist Bliss, în cazul în care precipitațiile perturbă programul unui turist aflat în vacanță sau excursie

Foto: Facebook

Potrivit hotelului, compensația va fi plătită dacă precipitațiile combinate depășesc 120 de minute în orice interval de patru ore din timpul zilei. Cu toate acestea, stimulentul este doar pentru oaspeții apartamentelor – cele junior ale hotelului pornesc de la 550 de euro pe noapte, în timp ce suita prezidențială costă aproximativ 3.700 de euro. Potrivit știrii, cei afectați vor primi o rambursare egală cu valoarea unei nopți de cazare sub forma unui voucher, care poate fi cheltuit la hotel în decurs de o săptămână.

Foto: Facebook

"Unul dintre oaspeții noștri a comentat o dată că garantarea unei vremi plăcute ar fi următorul nivel al călătoriilor de lux. Ne-am gândit la asta și am decis să lansăm pachetul Rain Resist Bliss pentru a le oferi oaspeților noștri încrederea de a rezerva un sejur în orice moment al anului și de a profita la maximum de tot ceea ce are de oferit orașul, indiferent dacă plouă sau nu", a declarat Andreas Kraemer, directorul general al hotelului de cinci stele.

Singapore, cu climatul său ecuatorial, are precipitații abundente, cu o medie de 171 de zile de ploaie pe an și o umiditate extrem de ridicată. Dacă ești în căutarea unei rambursări, sezonul ploios, din noiembrie până la sfârșitul lunii ianuarie, este cea mai bună perioadă de ședere.

AMI MÉG ÉRDEKELHET