Esős időben kedvezmény jár a szingapúri luxushotelben

Persze nem a legolcsóbb szobák vendégeinek.


Különleges ajánlattal engeszteli ki azon vendégeit az InterContinental Singapore hotel, akiknek programját megzavarja az esős időjárás. Annak azonban, hogy visszakapjuk a szállás árának egy részét, több feltétele is van.

Új ajánlattal állt elő vendégei számára az InterContinental Singapore, amely a Rain Resist Bliss elnevezésű csomag keretében visszafizeti a szoba árának egy részét, amennyiben az esőzés megzavarja a pihenni és kirándulni érkező turista programját. A szálloda szerint akkor jár a kompenzáció, ha bármely négyórás nappali időblokkban az eső összeideje túllépi a 120 percet.

Fotó: Facebook

Az ajánlat azonban kizárólag a lakosztályok vendégeinek szól – a szálloda junior lakosztályaiban 550 eurótól indul egy éjszaka ára, míg az elnöki lakosztály már mintegy 3700 euróba kerül. A hírek szerint az érintettek utalvány formájában kapják meg az egyéjszakás szobaár értékével egyenlő visszatérítést, amelyet egy héten belül lehet elkölteni a szállodában. Az egyenlítői éghajlatú Szingapúrban bőséges a csapadék, átlagosan az év 171 napján esik az eső és rendkívül magas a levegő páratartalma. Ha a visszatérítésre pályázunk, elsősorban a novembertől január végéig tartó esős évszakban érdemes itt megszállnunk.

Fotó: Facebook

„Egyik vendégünk egyszer megjegyezte, hogy a jó idő garantálása lenne a luxusutazás következő szintje. Gondolkoztunk, majd úgy döntöttünk, hogy piacra dobjuk a Rain Resist Bliss névre hallgató csomagunkat, annak érdekében, hogy a vendégeink magabiztosan foglalhassanak szállást az év bármely időszakában, illetve a lehető legtöbbet hozhassanak ki mindabból, amit a város kínál – akár esik, akár fúj” – ismertette a csomag történetét Andreas Kraemer, az ötcsillagos hotel igazgatója.

AMI MÉG ÉRDEKELHET