Datorită progreselor tehnologice, majoritatea podgoriilor folosesc în prezent metode moderne, în…
Sarmalele bănăţene, ţuşpaisul (sote-ul) de dovleac cu mărar, ardeii umpluţi pe pat de piure de…
Creveți cu pesto și quinoa … Ingrediente: • o jumătate de borcan (90 g) de pesto … • 2 linguri de…
Croissant-ul, care se găsește în patiseriile din întrega lume, este un simbol al gastronomiei…
Tradiția străvechii pastorale nomade este pe cale de dispariție, dar ciobanii de pe munții din…
Producția de vin a fost o activitate importantă din punct de vedere social în Imperiul Roman: de la…
Ideea pivnițelor marine a fost lansată pentru prima dată în jurul anului 2010, când o echipă de…
Wolfgang Amadeus Mozart: tăiței cu ficat … Din corespondența personală a lui Wolfgang Amadeus…
Cea mai mare piață de pește din Japonia s-a deschis cu restaurante și un centru spa în încercarea…
Nu multă lume s-ar gândi să fiarbă ouă în apă de baie, dar așa se făcea în Coreea oul de saună sau…
Cei mai mulți călători experimentați au gustat cel puțin o dată micul dejun englezesc obișnuit în…
Hot Buttered Rum … Foto: Getty Images … Ingrediente: • 45 ml Captain Morgan Spiced Rum … • 2…