Ingrediente și arome nordice neobișnuite – iată câteva dintre preparatele tipice din Islanda.
2025-01-12
Cușcușul provine de la berberii din Africa de Nord-Vest și este astăzi un aliment de bază în…
2025-01-03
Pe lângă cultură sau artă, și gastronomia japoneză este diferită de cea cu care suntem obișnuiți în…
2025-01-02
O băutură chinezească veche de peste 1000 de ani ar putea cuceri în curând Europa
Consumul de vin este în scădere – ce preferă oamenii în locul lui?
Știi de ce mănâncă spectatorii căpșuni și frișcă la Wimbledon?
Sfârșitul de an este un moment interesant pentru Taste Atlas, deoarece revista internațională de…
Numărul pub-urilor care funcţionează în Anglia şi Ţara Galilor a scăzut în acest an sub pragul de…
Nu este ușor să discuți despre gastronomie, deoarece gusturile diferă. Dar, pentru o lungă perioadă…
Platforma Remitly a întocmit un top al celor mai populare mâncăruri stradale din 2024, pe baza…
Iată câteva preparate de Crăciun care astăzi par ciudate, dar care au fost savurate de strămoșii…
În Danemarca, majoritatea gospodăriilor au pe masă de sărbători un meniu clasic de Crăciun, dar…
Fructe de mare, preparate din carne și, bineînțeles, mii de dulciuri ajung pe mesele europene de…
Dacă e Crăciunul, de lângă brad și cadouri la noi nu poate lipsi nici mireasma cozonacilor ce se…
Lichiorul de ouă este, din punct de vedere istoric, o adevărată băutură de iarnă, în special de…