Mai multe lăzi cu băuturi spirtoase, precum votcă şi whisky, decât lăzi cu sticle de vin ar urma să…
Să mănânci căpșuni în timp ce ești îmbrăcat în tonuri deschise și neutre nu pare cea mai bună idee.
Călătorii experimentați au gustat deja din mâncărurile clasice din Balcani, cum ar fi kebap și…
ETIOPIA … În Etiopia, injera nu este doar o pâine, ci și o ustensilă de mâncat. Acest aluat…
Timp de o lună, de la 14 iunie la 14 iulie, Europa este cuprinsă de febra fotbalului, deoarece în…
Deseori numit "aurul Siciliei", fisticul poate fi găsit în multe locuri, dar pentru o experiență cu…
Cosce aperte, adică "limonada picioare desfăcute". Așa se numește băutura răcoritoare din sudul…
Cafeneaua a fost deschisă în 1720 de către antreprenorul italian Floriano Francesconi în Piazza San…
Osteria … Osteriile datează din epoca romană, când erau restaurante simple, fără pretenții, unde…
Dacă înainte credeai că este incomod să stai și să mânânci pe jos, pe un câmp, lângă un lac sau în…
Este subiectiv cât de picant evaluezi a fi un fel de mâncare: ceea ce este resimțit drept picant de…
Chiar dacă bagheta este asociată în mare parte cu Franța și cu Parisul, în ultimii cinci ani, mai…